Thermoboxen

Een thermobox is een veelzijdige EPP isolatiebox waarmee u allerlei gerechten makkelijk en hygiënisch zowel warm als koud veilig op de plaats van bestemming brengt. De thermoboxen van Kängabox® onderscheiden zich door de hoge dichtheid van het EPP. Dit zorgt niet alleen voor extra stevigheid en duurzaamheid, maar ook houden deze thermoboxen de temperatuur nog langer vast.

De thermoboxen van Kängabox zijn ideaal voor de horeca, catering, visserij, bezorgdiensten en de levensmiddelenhandel. De thermoboxen van Kängabox® zijn in diverse formaten te verkrijgen, daarnaast zijn er enkele modellen welke over een gladde binnenkant beschikken voor eenvoudige reiniging, natuurlijk voldoen alle thermoboxen van Kängabox® aan de HACCP regels en zijn deze volledig vaatwasser-proof.


Robuust en toch licht
De KÄNGABOX® is vervaardigd uit één naadloos stuk EPP en dankzij de hoge materiaaldichtheid is de KÄNGABOX® robuust, schokabsorberend, krasbestendig en extreem duurzaam, waardoor de thermobox uitermate geschikt is voor zware ladingen.

Recyclebaar
Moet u veel vervoeren in een kleine ruimte? Geen probleem voor de KÄNGABOX®, het slimme stapelsysteem zorgt voor ruimtebesparing en veilig transport. De hoge stapelrand voorkomt dat de thermoboxen van elkaar afglijden.

Stapelbaar
Het volledige KÄNGABOX®-assortiment is vervaardigd van geëxpandeerd polypropyleen (EPP). EPP is niet alleen stabiel en temperatuurbestendig, het is ook 100% recyclebaar is en vrij van schadelijke stoffen.

Ideaal om uw eten op temperatuur te houden
De KÄNGABOX® heeft uitstekende isolatie-eigenschappen, waardoor het de temperatuur lang vast houdt. Het bereik van de thermobox is -40° C tot +120° C met een gemiddeld temperatuurverlies van 1° tot 3° C per uur.

Gemakkelijk in gebruik
De KÄNGABOX® is gemakkelijk en veilig in gebruik door zijn ultralichte en ergonomisch gevormde antisliphandgrepen. De thermoboxen zijn gemakkelijk schoon te maken en zijn zelfs vaatwasmachinebestendig tot 80° C.

Ondoordringbaar
Warmte of kou komt vrijwel niet door de KÄNGABOX®. Dit is mede door de stevige, tevens perfect sluitende deksel en de hoge materiaaldichtheid van de thermobox.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Made with StoreFrame.io COPYRIGHT © 2006 - 2023 - IGLOOCOOLERS B.V.